miercuri, 8 octombrie 2014

Complexele rezidentiale din Sibiu

In cazul in care stai in bucuresti si te-ai saturat de aglomeratia si mizeria din acest oras, cea mai buna schimbare ar fi sa te muti, iar unul dintre cele mai frumoase orase si in care ai posibilitatea sa duci o viata frumoasa si fara aglomneratie, este Sibiul, un oars frumos cu o arhitectura deosebita si cu preturi pentru locuinte foarte avantajoase, asta in cazul in care iti doresti sa-ti cumperi o casa in acest oras si sa te muti definitiv sau sa-ti iei doar o casa de vacanta.
            Sibiul desemnat capitala culturala europeana in 2007, te va surprinde cu preturi foarte avantajoase pentru locuinte, avantajoase mai sunt ansablurile rezidentiale, ale caror conditii sunt de exceptie si pot inchiriate si cumparate la preturi incomparabil mai mici decat cele din Bucuresti.
            Aceste complxe rezidentiale sunt dotate cu finisaje de calitate, mobilier adus in Italia, piscina, sala de sport, locuri de joaca si locuri de parcare, zonele in care sunt situate nu reprezinta o problema, deoarece sibiul nu este atat de mare ca Bucurestiul astfel incat sa te gandesti ca ajungi greu la locul de munca sau in centru.
Ansamblu rezidential din Sibiu
           
            Zonele cele mai cautate din Sibiu

            Cele mai cautate locuinte din sibiu sunt ansamblurile rezidentiale, care nu sunt deloc putine, iar conditiile sunt foarte bune, sunt dotate cu termopane, caldura nu va fi o problema dearece aceste cladiri sunt foarte bine izolate termic, daca ai un somn mai senzibil si nu suporti zgomotele, in aceste locuinte nu vei avea probeme cu zgomotele, deoarece sunt si izolate fonic, toate apartamentele sunt dotate cu usa metalica, acces la apa, cladura, electricitate.

            Servicii de paza
           
            In urma multiplelor incidente din ultimul timp legate de spargerea caselor, proprietarii acestor ansambluri rezidentiale s-au gadit la linistea si siguranta locuintorilor prin angajarea unui firme care asigura ordinea si paza in fiecare scara a acestor blocuri care fac parte din ansamblurile rezidentiale.

            Pe langa asta majoritatea sunt dotate cu locuri de parcare, masina ta fiind in conditii de maxima siguranta, locuri de joaca, fara sa ma fii nevoit sa-ti duci copilul in fiecare weekend in mall sau la Mac, majoritatea detin sali de sport, saloane de infrumusetare si relaxare. Daca in Bucuresti toate ansamblurile rezidentiale sunt situate in zone marginase greu accesibile, in Sibiu nu se pune aceasta problema.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu