joi, 9 octombrie 2014

Rezistenta la indoire

In urma testului la care a fost supus iPhone 6 si anume cel de indoire si s-a dovedit ca nu rezistat prea bine, la acelasi test a fost supus Samsung Galaxy Note 3care s-a dovedit a fi foarte rezistent, dupa care testerii au inceput sa testeze mai toate smartphone-urile de pe piata, deoarece este un test de rezistenta foarte bun, care poate dovedi cat de bine sunt facute telefoanele.De la acest test nu au scapat nici cei de la Apple, iar testerii i-au provocat sa-si supuna si ei dispozitivele unor astfel de teste si s-a ajuns la concluzia ca gadget-urile celor de la Apple nu sunt prea rezistente la indoirea la presiunea moderata. Testele au fost facute de cei de la Consumer reports, iar dispozitivele care au fost supuse unor astfel de teste sunt Samsung Galaxy Note 3, HTC One M8, iPhone 5, LG G3 si ultima generatie de smartphone-uri.

In urma acestor teste a fost facut un clasament, iar in topul clasamentului s-a situat Samsung Galaxy Note3, deoarece a rezistat supunerii unei presiuni de mai mult de 50 Kg, presiune sub care iPhone 6 plus s-a facut aproape praf.

Multi isi pun intrebarea la ce folosesc toate aceste teste, insa intotdeauna se pot ivi situatii neprevazute, de exemplu in cazul in care se poate intampla ca Samsung Galaxy Note 3 sa apuce sub o greutate de 50 Kg, poti fi sigur ca nu o sa aiba nici macar o zgarietura.

Toate aceste teste nu au fost realizate degeaba deoarece cei de la Samsung au de gand sa lanseze un nou dispozitiv pana la sfarsitul lunii octombrie.

iPhone 6 supus unei greutati de 50 Kg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu