marți, 25 noiembrie 2014

Clinici private la care gasesti medici buni in Baia Mare

Daca te gandesti sa te orientezi catre serviciile medicale ale clinicilor private din Maramures, vestile sunt cat se poate de bune: excelenti medici din Baia Mare presteaza in unitati particulare, de cand mai multe clinici si spitale private au fost deschise in oras.

          Unitatile medicale particulare au reusit sa atraga numerosi medici din Baia Mare merituosi, care activeaza acum in acest centre si au reusit sa castige fidelitatea maramuresenilor. La ce clinici private poti benefia de asistenta unor medici foarte buni si ce facilitati iti ofera acestea, afli in randurile de mai jos.

          Medici buni din Baia Mare la clinica privata Somesan

          Clinica privata Somesan este un centru medical care a reusit sa castige o reputatie deosebita in regiunea de nord a tarii. Medicii din Baia Mare care activeaza in aceasta unitate sunt specializati in chirurgie vasculara si interventii de urgenta in genetica medicala.

          Pacientii beneficiaza de posibilitatea efectuarii de proceduri si investigatii de ultima generatie, care nu erau disponibile in trecut. Parteneriatele medicilor de la clinica Somesan cu alte unitati de stat si private permit pacientilor sa beneficieze de recomandari utile de specialisti foarte apreciati in Baia Mare.

          Medici buni din Baia Mare la clinica privata Euromedica

          Clinica particulara Euromedica a reusit sa mobilizeze o echipa remarcabila de medici din Baia Mare, oferindu-le acestora conditii de lucru excelente, cu aparatura moderna. De exemplu, in urma cu doi ani, clinica a devenit posesoarea unuia dintre putinele aparate laser de diagnosticare a cancerului de san, numit  CT Laser Mamograph.
          Medicii din Baia Mare au urmat numeroase specializari in Spitalul Municipal din Budapesta, sub coordonarea profesorului Laszlo Meszaros, reusind sa atraga astfel investitii importante in Euromedica.
           Pacientii clinicii private au in prezent acces la investigatii si proceduri care in urma cu cativa ani puteau fi accesate doar in clinici si spitale din Targu Mures, Timisoara sau Oradea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu